Skifteholdsarbejde

Det er meget morsomt at se den iver med hvilken vi taler om industrien der skal udvikle sig, skatteforholdene der skal forbedres, beskæftigelsesfradrag der skal øges. Altsammen en diskussion om PENGE. Hvornår kommer diskussionen om den bløde værdi, skiftende arbejdstider, som reelt ikke vil koste virksomhederne ret mange basseører, men forbedre arbejdernes vilkår VÆSENTLIGT?

Der er mange firmaer, som af ret naturlige årsager er nødt til at beskæftige folk hele døgnet. Det er naturligvis godt, at folk selv kan vælge om de er A- eller B-mennesker, men der er en alvorlig slagside i den slags brancher. Mange kører nemlig med holdSKIFT – nogle endda flere gange i løbet af samme uge. Det NEDSLIDER folk, både på den korte og den lange bane, og det er på tide, at der kommer en debat i samfundet om hvordan vi BURDE indrette vores arbejdspladser så alle får sat nyt perspektiv på den effekt dette har på deres medarbejdere.

Tiden hvor man bare betalte 5,50 og fik en ny medarbejder er ovre. Det er en god ide at investere i sine medarbejdere, og det er god pleje af ens image at tage ansvar for sine folk.

Hvad mener du om skifteholdsarbejde?

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.