Ikke-rygerdag

Om dagen i dag kan vi læse: “Det er FNs og WHOs internationale ‘ikke-rygerdag’“.

Der er ingen tvivl om at rygning ikke er spor sundt. Men er vi ikke nået en smule ud på overdrev når alt får sin egen dag i løbet af året? Jeg har gennem maj måned kastet et blik rundt i historien, og jeg håber artiklerne har været interessante. Jeg har i hvert fald forsøgt at bringe nogle interessante perspektiver i forhold til nyhederne, i kort form.

Hvad synes du om serien? Kommentarer er yderst velkomne, da jeg gerne vil vurdere om denne form skal fortsættes. Fornyelse er sundt, og jeg vil meget gerne høre DIN mening om denne form for daglig historieundervisning. Er det noget jeg skal køre videre med? Kunne du bruge det til noget?

Din tur. Kommentar-feltet er jeres. 🙂

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.