50 år siden Orient Expressen kørte Paris-Bukarest

I dag er det 50 år siden “Orient-ekspressen [kørte] fra Paris til Bukarest” ifølge Wikipedia. Orient Expressen kører under nye former i dag, og du kan se en oversigt over ruter herfra: http://www.orient-express.com/collection/map.jsp?filter=trains.

Der findes vist kun én bane mere som også er omgærdet af eventyr og atmosfære, og det er den transibiriske jernbane, som du kan læse mere om herfra: http://www.cultours.dk/rejser/fjerne-steder/den-transsibiriske-jernbane/rejsebeskrivelse?gclid=CPL1lIa6zKgCFYNN3god7WpvTA.

Det er i hvert fald stensikkert, at jeg på et tidspunkt vil tage denne tur, for den har altid fascineret mig – en togrejse på 8000 km. 🙂

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.