149 år siden Westminster Bridge blev åbnet

I dag er det 149 år siden “Westminster Bridge over Themsen blev åbnet” ifølge Wikipedia.

Broer giver forbindelser mellem landsdele. Her i landet var alle skeptiske da vi skulle bygge Storebæltsbroen. Ingen troede broen så hurtigt ville være betalt tilbage. Man overså dengang hvor ineffektivt det var med færgedrift. I dag kan du komme fra København til Århus på 3 timer, og Fredericia har fået en endnu mere speciel rolle som knudepunkt for flere forbindelser til/fra Jylland.

Til gengæld var pauserne ombord på færgen en dejlig pause i kørslen – og det kan lastbilchauffører helt afgjort tale med om. De er nu stillet over for nogle krav til kørslen som bestemt ikke bliver mindre den dag Femernforbindelsen er en realitet. Det må politikerne være opmærksomme på i de kommende år, for vi skulle gerne høste fordelene ved broer uden det samtidig ender med en udfordring af de hviletidsregler der gælder på vore landeveje.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.