10 år siden Alexandra blev ærespræsident i UNICEF

Alexandra, grevinden af Frederiksborg, blev for 10 år siden udnævnt som ærespræsident i UNICEF Danmark. En meget dygtig hjælpeorganisation der hjælper nødstedte i alle lande med både vacciner og nødhjælp. Selvom vi personligt støtter SOS Børnebyerne er vi bestemt ikke blinde for, at alle nødhjælpsorganisationer på hver deres måde gør et værdigt arbejde, som hjælper folk der ikke selv har mulighed for at klare sig.

Kineserne har et godt ordsprog jeg er tilhænger af, som lyder:

Hvis du giver en sulten mand en fisk, har han mad dén dag.
Hvis du lærer den sultne mand at fiske, har han mad resten af livet.

Der skal lyde en stor tak til grevinden for hendes engagement for Unicef. Det er rart at se vedvarende engagement – og værd at rose. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.