Endnu en religiøs charlatan får ikke ret i dag

Der er faktisk en mand ved navn Harold Camping, der med baggrund i Armstrong-bevægelsen og deres profetiske spekulationer, har erklæret at dagen i dag skulle være begyndelsen på enden.

Manden er vanvittig, for at sige det mildt.

Han lider af samme forvirring som flere hundrede andre der uddannede sig på Armstrongs Ambassador College – og tusindvis af medlemmer er cyklet rundt i de religiøse organisationer der er sprunget ud af Worldwide Church of God efter grundlæggerens død den 16. januar 1986.

Meget i Armstrongismen centrerer sig om datoer. Jo mere “præcist” en påstand kan dateres, jo større trofasthed skulle dette indikere. Selvom der er gået over et kvart århundrede siden grundlæggerens død er der stadig en del som holder fast i hans læresætninger, der er stærkt motiveret af en blanding af doktriner sorteret af Herbert Armstrong, der opfattes som en apostel blandt de “trofaste.”

Jeg har oprettet både en dansk og en engelsk blog til at hjælpe dem som søger information på vej ud af Armstrongismen.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.