Ny Alliance startede for 4 år siden

Det er nu 4 år siden, at Ny Alliance så dagens lys. I mellemtiden har partiet ændret navn til Liberal Alliance, som de hedder i dag. Den 7. maj 2007 forlod Naser Khader og Anders Samuelsen Det Radikale Venstre, mens Gitte Seeberg forlod de Konservative. I dag er Naser Khader medlem af de Konservative, og Gitte Seeberg er generalsekretær for Verdensnaturfonden.

Her ses trioen der startede Ny Alliance for 4 år siden i dag. Kilde: http://tvtid.tv2.dk/nytomtv/article.php/id-20323409.html

Mest markant, og særligt bemærkelsesværdig var de ord Gitte ytrede dengang de holdt stiftende pressemøde: “Nok er nok!”

Med de ord skildrede Gitte Seeberg hvad mange konservative dengang tænkte, nemlig at de Konservative for længst havde givet køb på alt for mange centrale områder til at de kunne fortsætte med at støtte den nuværende regering under den form som VKO-samarbejdet havde antaget.

I dag er det KUN Anders Samuelsen, og til en vis grad Simon Emil Ammitzbøll, der tør sige deres mening – og de udfordrer regeringen til Dansk Folkepartis tydelige irritation. På dét ene punkt er det klart, at de som var og er utilfredse med både Venstre og Konservative har fundet et liberalt protestparti. Signalerne er dog ikke helt sevet ind hos regeringen, for de forstår stadig ikke migrationen af stemmer.

De troede, med andre ord, at dette var en døgnflue, men efter 4 år i fuld vigør kan vi vist rolig kalde Liberal Alliance for et bæredygtigt parti – i hvert fald en stund endnu.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.