Carlsberg byggeriet – et stykke historie forsvinder

Når det gælder omdannelsen af Carlsberg fra bryggeri til byggeri, så er der et stykke historie der forsvinder. Du kan se billederne online herfra: http://www.business.dk/ejendomme/carlsberg-fra-gammelt-bryggeri-til-mondaent-byggeri.

Da Hans Engell for mange år siden ramte betonklodsen skrev jeg spøgefuldt i et læserbrev at de Konservative da kunne få hovedsæde i Carlsberg fordi de tydeligvis var mere interesserede i procenter – og promiller.

Denne lille spøg er nu ved at blive omdannet til et mondænt byggeri.

Hvad synes du om denne ombygning? Lad kommentarerne flyde. God weekend til alle. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.