Spændende uge

Det har på mange måder været en særdeles spændende uge. Politisk har der været regeringsrokade efter Birthe Rønn Hornbech blev afsløret og erkendte at have tilsidesat lovgivningen for de statsløse palæstinensere.

I udlandet har Libyens leder Gaddaffi været på krigsstien, og vi genså NATOs generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen tale om konsekvens og årvågenhed. Miljøet har været diskuteret i forhold til miljørigtig kørsel – og benzinpriserne har tvunget flere til at tænke sig en smule mere om før de trykker helt så hårdt på højre pedal, speederen…

Der er mange ting at skrive om, og så alligevel også én ting der særligt kan glæde os alle. Foråret er på vej. Valgrygterne om 12. april 2011 lader ikke helt til at blive sande, omend det stadig kan nås ved en udskrivning af valget på tirsdagens pressemøde i den kommende uge. Jeg kunne sagtens tænke et scenarie hvor eks-ministeren Birthe Rønn Hornbech blev løsgænger i sin vrede efter desavoueringen af den unge knægt, som Venstres formand, statsministeren, jo unægtelig er i den aldrende jurists øjne. Men hvorvidt det kommer til at gå sådan kan vi alle kun gætte på.

Næste uge bliver for min egen del endnu mere spændende. Tirsdagen bringer en lokal generalforsamling i partiet, som jeg allerede har beskrevet på min politiske blog.

Alle ønskes en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.