Utroligt hvad man kan tjene penge på

Det er faktisk utroligt hvad man kan tjene penge på – og med hvor lidt flid nogle steder gør det. Tænk sig, at folk er så dovne, at de giver 60,- for en halv grillkylling. Noget så simpelt som en HEL kylling til 40,- der smides ind i ovnen, passer sig selv og får et par agurker ved siden af er mindst lige så nemt som at klø sig i en vis legemsdel. Hvis du så køber kartoffelbåde, der kan være i varmluftovnen samtidig med det flyvende uhyre kan du lave mad langt billigere selv – uden anstrengelser.

At skære en kylling over – eller invitere en god ven/veninde på en bid kylling har også en social vinkel frem for at gemme sig bag Facebook. 🙂

Det er forståeligt, at der skal betales husleje, og at personen der står i grillen også skal have løn. Så det er IKKE den vinkel jeg tænker på…

Det jeg anfægter er, at det er ikke noget under folk brokker sig over de ikke har nogen penge, hvis de er så dovne, at de er parate til at give så meget for så lidt, for i eksemplet ovenfor skal pommes frites også betales ved siden af. Inden folk får set sig om har de sikkert også en cola med i bøtten, og så kører møllen.

Gordons bog om fastfood er en spændende genvej til hurtig mad
Gordon Ramsays bog "Fastfood med god samvittighed" kan varmt anbefales

Super tip: Netto sælger i øjeblikket Gordon Ramsays bog “Fastfood med god samvittighed” – de fleste steder til 95,-. Den bog er guld værd, og så har du virkelig muligheden for at se opskrifter der er NEMME at gå til, smager godt, og er langt sundere end at hoppe over hvor gærdet er lavest.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.