I dag er det Harrys fødselsdag

I dag skal der lyde et stort tillykke til min far, Harry Blunck, der runder de 69. Som faste læsere vil huske, starter der nu fire dage hvor min mor minder min far om hans høje alder. Hun bliver dog knap så kæk når hun selv runder samme alder fredag den 25. februar. Konkurrencen imellem dem er, og har altid været, ret sjov… 🙂

Debativeren har aldrig fejlet noget, og det er positivt at notere sig, at alder kun styres af ens indstilling. Intet er kedeligt i deres selskab, som vi havde fornøjelsen at nyde i lørdags sammen med vore tre børn – deres tre børnebørn, Natacha, Patrick og Christopher. Super hyggeligt, og altid en fornøjelse at samles.

Stort tillykke skal der lyde her fra os alle i Ruds Vedby. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.