Mon ikke SMS’en kan vente?

Teleselskabet AT&T har frigivet denne tankevækkende dokumentar, som netop skal advare folk imod faren forbundet med at skrive sms’er samtidig med du kører bil.

Herhjemme ser vi desværre masser af mennesker, som endnu ikke har forstået det ikke er lovligt at tale i håndholdt mobiltelefon samtidig med du kører, så videoen kan måske få dig til at tænke dig om en ekstra gang før du besvarer telefonen eller svarer med en sms mens du kører.About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.