Inspiration ved at læse blogs

Du får inspiration ved at læse blogs. Hvis du følger interessante menneskers skriverier skulle du gerne få inspiration til nye ideer og tanker. Blogs er online dagbøger som deles med dem som er interesserede i at vide enten hvad DU (og din familie) foretager sig, eller fordi folk gerne vil vide mere om det emne du skriver om.

Hvis ikke du bliver inspireret af at læse blogs, læser du ganske enkelt de forkerte blogs.

En god blog behøver ikke altid bringe indhold du er enig i, men det skulle meget gerne være indhold som vækker til eftertanke, som giver en ny vinkel eller som på anden måde bidrager til en spændende læsning.

Mest tankevækkende er hvis du selv skriver på en blog hvis du ikke læser andres indhold, for hvordan vil du skabe trafik hvis du ikke skriver en kommentar i ny og næ? En blog skulle gerne være levende, og i konstant udvikling, så det kræver at du hele tiden får nyt input.

En blogartikel kan også “fødes” fordi du læser noget du er uenig i. Så kan dit svar måske netop være et blogindlæg, således at flere får gavn af din mening. Hvis du kun havde skrevet en kommentar på den pågældende persons blog risikerer du at kommentaren bare bliver slettet, men hvis du selv skriver et indlæg kan du hente en masse trafik fra dem som bagefter googler emnet – for hvis emnet er relevant for din niche ville det jo være vanvittigt ikke at bruge inspirationen til at skrive en artikel mere.

Nu kommer vi snart til en måneds afslutning. I det tilfælde kan en blogartikel med start i den nye måned tilføje endnu en “kategori”/gruppe til dit arkiv fordi du så får et nyt – og opdateret indlæg – samtidig med du skriver. Søgemaskiner er vilde med opdaterede blogs, og jo mere du skriver jo mere vil søgerobotterne kigge på dit indhold.

Hvorfor forpasse en chance for både at få mere trafik, samtidig med du får din mening ud på nettet?

Skriv gerne en kommentar. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.