I’m Back!

Som Schwarzenegger kan sige det… “I’m Back!” Jeg er tilbage. Har lige overstået en ti timers vagt, og kan konstatere, at benet har det meget bedre. Jeg starter i morgen tidlig på en gentaget penicillinkur da hævelsen ikke er helt væk, men den gamle (døde) hud er ved at skalle af, og benet bliver bedre og bedre efterhånden som tiden går.

En dejlig fornemmelse, og absolut rart at kunne dele denne information med jer der læser bloggen. 🙂

Årets julekalender gik i vasken, og der er næppe nogen grund til at prøve at genoplive noget som åbenbart bare ikke skulle køre i mit regi. Nu har flere andre kopieret konceptet, og det kan kun glæde os, for vi var ganske få der for år tilbage anbefalede dette koncept. Min gode franske veninde, Britt Malka, var en af de første til at introducere Juletips, og det glæder mig, at hun har fortsat ideen hele vejen igennem. Derfor har jeg også linket til hendes julekalender fra min, så hun ad den vej kunne få bare lidt af trafikken som jeg ellers var begyndt at generere.

Tiden med benet oppe har været en tid til eftertanke og skærpelse af profilen, og jeg har mange sjove og spændende ideer der skal gennemføres i løbet af det nye år.

Håber alt vel hos dig. Del gerne hvad du har på hjerte. Kommentar-feltet bider ikke.

Alle læserne ønskes en god uge, og en snarlig god jul. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.