Post nr. 666 – et “sygt” emne?

For dem med hang til apokalyptiske spekulationer er tallet 666 stærkt betydningsfuldt – ganske som spekulationerne om den 20.12.2012. Det skal vi slet ikke diskutere i dag. Jeg synes bare det var påfaldende, at jeg nu snart har skrevet 700 indlæg på denne blog siden den startede.

Jeg må erkende, at mit anfald af Rosen i forlængelse af influenzaen er ved at drive mig til vanvid. Udover penicillin skal man forholde sit ben i absolut ro – og det er altså lettere sagt end gjort.

Årets julekalender har allerede måtte lade livet i processen, og de to spændende SEO-udfordringer ovre på bloggen “SEO for begyndere” har jeg måtte udskyde fordi energien ganske enkelt ikke er til den slags sjov og ballade under dette forløb.

Husk at søge læge straks hvis du får et ben mage til dette:

Ben angrebet af rosen

ben angrebet af rosen

God weekend til alle bloggens læsere.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.