SMS – Small Message System eller Slut Med Snak

Titlen er sjov, og den vakte stensikkert din opmærksomhed. Min pointe er, naturligvis, at vi alle véd, at SMS står for Small Message System.

Men Slut Med Snak er jo sjovt, for selvom mange har fri sms på deres konto, så vil de alligevel hellere afprøve alle ens numre. Når du ikke den ene telefon, fordi du måske var på potten eller i bad, så kimer den næste, og hvis den ligger i et andet rum, så nåede du måske heller ikke den. Så ringer fastnettet…

Hvis en telefon ikke bliver taget straks, så vent dog 5 minutter før du prøver at ringe igen. Der er jo garanteret en årsag til telefonen ikke lige kunne tages da du ringede.

Hvis det er vigtigt, så smid evt. en sms. Så kan emnet fastholdes når kontakten gennemføres. Dette er mit gratis juletip til alle, stærkt suppleret af årets julekalender.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.