Michael Rasmussen – Kyllingen – farcen fortsætter

Farcen fortsætter med Michael Rasmussen, bedre kendt som “Kyllingen.”

Det ene øjeblik er der beklagelse, det næste er folk tungnemme når de gerne vil undersøge hvordan og hvorledes sagerne forholder sig med hensyn til de anklager, som er rettet imod dele af cykelsporten.

Hvis den slags var foregået med andre hovedpersoner var der kun én konklusion: der er noget der lugter.

Det samme må siges om Michael Rasmussen. Enhver sympati han tidligere kunne høste blandt folk som beundrede hans evner på en cykel er tyndslidt – for vi er vidner til en farce.

Hver gang et spørgsmål besvares kommer der fem nye, og truslen om at ville forlade Vild med dans på TV2 er kun én blandt mange brikker som passer ganske fint ind i det psykologiske puslespil af ulogiske handlinger siden han blev smidt ud af Tour de France.

Uanset hvad eksperter og kommentatorer måtte mene, så er det beundringsværdigt at sponsorerne bakker ham op. Der må være helt specielle grunde til at få idolet til at fremstå som seriøs sportsmand. Vi andre har for længst opgivet at finde hovede eller hale på alle forklaringerne.

Så intet er kedeligt når det gælder Michael Rasmussen, Kyllingen fra Tølløse.

Comments are closed.