Glæden ved ros

Det var en stor fornøjelse at få den første større anmelderopgave i dag. Der er åbenbart stor interesse for de anmeldelser jeg laver af bøger, og det ser jeg som et positivt klap på skulderen at forlaget faktisk godt kan lide de anmeldelser jeg skriver.

Jeg er hudløst ærlig – og det er noget der sættes pris på. En ting jeg også altid fortæller andre når de skal finde deres skriftlige stil. 😉

Samtidig er det også rart at genfinde glæden ved læsningen, for i takt med at vi læser mere, så øges interessen også for viden på andre områder. Seneste flytning tog lang tid med efterfølgende oprydning, men nu er vi langt om længe ved at være kommet i bund i tingene.

Det er dejligt at se, at tingene flasker sig, og kører i den rigtige retning. 🙂

[Opdatering 17/3-2016: Jeg har etableret en separat blog med anmeldelser du kan finde her: http://anmeldt-bog.blogspot.dk/.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.