LEGO er bare genialt

Da Patrick i dag holdt fødselsdag for klassen fik han bl.a. en Lego politimand på motorcykel – blandt venner, en æggeskal. Det er super-sjovt at se, for er der en ting vi voksne nu til dags nyder at hjælpe børn med, så er det absolut at samle LEGO-ting.

LEGO er et genialt koncept, og de oprindelige figurer er en storartet måde at opbygge og udvide fantasien på. Vi kender rigtig mange venner, som med stor nostalgi glæder sig ved de mange muligheder LEGO giver for leg og læring.

Jan, Natacha og Christopher er netop nu i gang med en gang Ludo, og det vækker minder. Vi andre rydtede op i stuen så den igen var til at hygge i, men alligevel kunne vi høre fascinationen også ved dette spil. Disse smarte pakker med mange spil i samlet kasse er noget for enhver smag, og jeg fortalte også straks ungerne hvordan deres oldefar på min side (min bedstefar/farfar) var ufatteligt dygtig til spillet Dam. En rigtig veteran i spillet, om jeg så må sige.

Spil, leg og læring er sjovt for alle, og det bør ikke overses for det udvikler mange talenter i stedet for hjemme-mekkaet som mange nu til dags har lullet sig i søvn til.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.