13 år siden Prinsesse Diana døde

Det er i dag 13 år siden Prinsesse Diana døde i trafikulykken i Paris. Som jeg skrev sidste år i artiklen “Prinsesse Diana – 12 år siden…” er der mange konspirationsteorier, og flere kommer til hele tiden.

Der er mange spekulationer, og disse vil fortsætte med at eksistere indtil der kommer forklaringer der kan fjerne alle tvivlsspørgsmålene.

Uanset hvordan vi vender og drejer det, så var Prinsesse Diana en fascinerende kvinde. Hun udfordrede det engelske kongehus, og hendes minde er nok også den største grund til Dronning Elizabeth holder sig i live, for hun udstillede virkelig hvor talentløs Prins Charles faktisk viste sig at være. Alle håber William og Harry vil udvikle samme positive ånd som deres mor, og så vil det med tiden nok ebbe ud med nye teorier om den 31. august 1997.


Men på en lidt mere positiv side, så skal der lyde et stort tillykke til Charlotte Ovesen der faktisk bliver 30 år i dag. Nu ender hendes fødselsdagskage snart med at komme med i CO2-regnskabet… 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.