Godt at kende folk…

Det er godt at kende folk, for jeg er stadig lidt overrasket over det afsnit af “Til middag hos…” der lige har været på skærmen her til aften. Se & Hør (som fruen køber ind imellem) fortalte at Svend Ole Thorsen (i selskab med Gitte Nielsen, Sascha Dupont og Sonny Pedersen) gik verbalt over gevind, og det gjorde han måske også en smule, men….

Jeg synes mange af de serier “Til middag hos…” på TV3 er kunstige fordi folk ved, at der er kamera på programmet. Men det giver dog en sjov chance for at se de kendte på en anderledes uformel måde… Jeg nød f.eks. at se Henrik Bruhn med sine sjove indfald – særligt efter han havde vist en side af sig selv med Comedy Kuren. Egentlig synes jeg Mai-Britt Vingsøe var det der nærmere kunne defineres som grov med nogle af sine spydigheder da hun var del af serien. Hun generede portionsstørrelserne da hun var på besøg, og var direkte i strid med Emma Gad flere gange…

Jeg tror mange misforstår Svend Ole Thorsens småsorte humor. Han er ikke værre end når Frans og jeg mødes – og folk der ser os, og at vi ikke tager os selv særligt højtidelige falder altså hurtigt ind i tonen. Senest, da vi var til middag hos mine forældre, var de da også med på tonen i flere omgange, så det er altså ikke helt så barskt som folk vil gøre det til.

Når vore franske venner og jeg, gennem flere år, flammede på en mailing-liste efter samme opskrift som dengang der var Flammer på Fidonet, så var det heller aldrig personligt ment. Det var en øvelse, og enten kunne folk tåle mosten, og blev selv vilde med det, eller også var det bare ikke dem, og det er også fair nok.

Jeg ved godt at den slags programmer ikke skal såre folk, men lær dog at se tingene for det de er. Nogle mennesker har bare en anden tone, og sådan må det være. Det er en skam, at Dennis Knudsen kommer ind i de to næste afsnit på dén måde, men jeg fik da styret nysgerrigheden med hensyn til artiklen i Se & Hør, så det var da fint nok.

Men jeg tror ikke vi skal have kamera på næste gang Frans og jeg taler sammen, for vi fyrer da godt nok nogle barske ting af engang imellem når jeg kan se, at det omtalte afsnit blev karakteriseret som “grov tone”.

PS: Jeg er meget fredelig og taktfuld, men lidt sjov i gaden skal der altså også være når venner mødes – og mon ikke de fleste har denne lyst til engang imellem at fyre en lille grovhed af? Så længe det er med et glimt i øjet kan jeg ikke se problemet…

Hvad siger du? Hvad var din reaktion da du så programmet?

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.