Nej, vi er ikke taget på ferie…

Nej, det er ikke fordi vi er taget på ferie, at der ikke lige sker så meget på præcis denne blog.

Jeg har en grundregel som går ud på jeg elsker at tale, og fortælle alt muligt om en masse emner, men når der ikke er så meget godt at sige, så forholder jeg mig tavst. 🙂

Ingen gider læse om BP’s underlige forhold til moral og etik på en familieblog, så derfor har jeg skrevet om det på min politiske blog. Det er nok heller ikke ligefrem jer der læser denne private blog der gider høre om mit syn på branding på både kort og langt sigt. Derfor har jeg skrevet om det på en anden lokation, nemlig min blog om det at tjene penge på nettet – i din fritid.

På denne måde fik jeg lige skabt to backlinks til mine artikler, men SEO er nok heller ikke lige det du interesserer dig mest for, vel?

Altså kan jeg jo kun sige: familien har det godt, hundene gør fra tid til anden, livet går videre i det gode vejr. Men stol trygt på, at jeg næppe kan holde mund ret meget længere her på bloggen, men i første omgang vil jeg da gerne ønske alle læserne en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.