Når man deler navnet Henrik Blunck

Der er sikkert flere der ved en søgning på navnet “Henrik Blunck” har opdaget, at der er to af os, hvilket jeg kort er kommet ind på i et tidligere blog-indlæg. Den ene af os er PhD ved Århus universitet, og så undertegnede, der er stationsbetjent ved DSB i Kalundborg.

Jeg har mellemnavnet Vestergaard, og derfor er mange af mine skriverier registreret med forfatternavnet “Henrik V Blunck” – omend jeg ikke har brugt initialet “V” i mine engelske artikler på et sted som EzineArticles. Dét har skabt en masse backlinks som på et tidspunkt fik min navnebror ganske højt op i søgemaskinerne. [Skjult gevinst for ham, at jeg har forstand på SEO… ;-)]

Jeg har nu bedt om at få indføjet V’et på EzineArticles da jeg naturligvis ikke er interesseret i at der KUNNE opstå tvivl om hvem der laver hvad. Min navnebror er dygtig til matematik, og det er selvfølgelig fint nok. Jeg er ikke specialist når det gælder matematik. Bestod det på HH, men det er så også det.

Det er ganske sjovt, for Google er ganske speciel på dette område. Den søgemaskine fortæller dig jo ikke hvad der ligger på nettet, men tilpasser indholdet ud fra diverse cookies og informationer om dine søgninger. Så selvom vi begge er interesserede i IT, så er det på hver sin måde. Så du behøver ikke være i tvivl. Blunck.dk er familiedomænet for vores familie – med plads til dem som ønsker at få link til deres side, men dette er ikke sket endnu, selvom det har været annonceret på forsiden af familiedomænet i flere år…

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.