Rabat Tjek m.fl. kan rende os…

Hvis du har det ligesom jeg, så er du stensikkert godt træt af spam. Selvom man har en genial e-mail klient (Thunderbird) kan det ikke helt undgås, at der kommer mange mails. Som om nogle af disse tilbudshajer deler deres databaser. Hver gang en bliver afmeldt kommer der to nye…

Det kan løses ved at filtrere skidtet direkte til papirkurven, men der er en langt mere betænkelig ting ved alt dette. Leverandørerne af bannerreklamer er slet ikke interesserede i de kreative mails som nogle laver for at slippe igennem diverse filtre.

“Efterlysning. Vi søger medlemmer af familien poulsen eller Blunck” er en ny variant som et af disse steder bruger i et forsøg på at slippe igennem filtrene. De véd jo at folk ikke filtrerer den slags tekster bort, ikke sandt?

Jeg skrev for et stykke tid siden e-bogen om hvordan du kan tjene penge på bannerreklamer, og den e-bog virker. Men udbyderne af annoncerne er sikkert ikke interesserede i at deres bannere bruges i e-mails som mest af alt ligner spam. Det er der kun én ting at gøre ved. Bureauerne som formidler disse reklamer må være HÅRDERE over for det misbrug der foregår, for ellers mister de en kilde til indtjening.

Faktisk også derfor jeg skriver om det på denne blog, for adfærden er fuldkommen vanvittig…

Så jeg kan love for, at den slags tilbud arkiveres det eneste sted hvor det passer, nemlig papirkurven. Håber du gør det samme, for den slags bør ikke kunne betale sig, for så bliver de ved med at prøve med den slags metoder.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.