De små lyspunkter

De små lyspunkter er med til at sprede glæde blandt alle — og sikkert også blandt læserne af denne blog. 🙂

  • Ingen gider høre om TDC’s bredbånd-tv box der ikke kan boote mellem kl. 1 og 3.30 fordi der er planlagt opdatering – heller ikke selvom skidtet slet ikke har virket de sidste 30 timer, vel…
  • Ingen gider at høre om regnvejret som silede ned efter to rigtig flotte solskinsdage, vel…
  • Ingen gider at høre om hvor meget jeg – og flere tusinde andre – håber, at der kommer et folketingsvalg, vel…


Men til gengæld håber jeg da folk bliver opmuntrede af at høre om et par gode fridage forude, om det positive – og stærkt motiverende – i oprydning på harddisken, om det fantastiske i at pudlen Sille blev inden for havens grænser da vi i lørdags havde Robert og Christina på besøg sammen med tvillingerne.

Den slags historier kan vi alle glæde os over, uanset vejret og uanset politisk styring af landet. Når det kommer til stykket så er vi danskere jo trods alt også gode til at hjælpes ad. Vi løser mange små konflikter med en lille sludder hen over vejen (eller stakittet), og i dét perspektiv er der ingen tvivl om, at ordet “hygge” er del af vores mentalitet.

Der er nemlig forskel på de store og de små linjer. Når vi ser, at de store linjer styres af helt andre ambitioner end hvad der er bedst for landet, så må vi koncentrere os om at få det bedste ud af alting, og hér gælder det om, at mange små lyspunkter bliver til et dejligt skarpt lys.

Alle bloggens læsere ønskes en rigtig god tirsdag. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.