Tilbage fra Jylland

Det var en superhyggelig konfirmation Julie havde i søndags. Rart at møde min svogers familie, og særligt hyggeligt at se hvor glad Julie er for hele sin familie – og at hun har taget hele konfirmandundervisningen alvorligt. Hun fik sig en bibel med finger-indeks, som hun med garanti vil bruge en del timer med. Godt at se, at de unge mennesker ikke lader sig skræmme af nogle hundrede siders læsning.

Så bliver hun da en dyrlæge som kan sin grundtekst. 🙂

Min søster og svoger havde sat et hyggeligt telt op, og vejrguderne var tydeligvis med os, for vejret var super. Vi havde ligeledes en hyggelig køretur hjem med en storvogn der til daglig kørte skolekørsel med både Julie og Lasse. Hun havde også kun gode ord at sige om Julie, hvilket vi jo alle vidste i forvejen.

Ungerne nød hotellet – og særligt legepladsen på Hotel Lyngheden i Grindsted – og efter morgenmaden var det en ny vogn (Mercedes Benz stationcar) tilbage efter bilen. Vi fik lejlighed til at sige pænt farvel til bedsteforældrene, som herefter også drog hjem mod Roskilde med Esbjerg-ekspressen.

En virkelig hyggelig begivenhed, og vi siger tak for et super arrangement. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.