Stort tillykke til Christopher

Sidst på stammen kom Christopher. Det gjorde han den 19. april 2005. Det er i dag 5 år siden. Utroligt som tiden går stærkt. Mens vi for nylig talte om, at vores datter kan have kørekort om under 10 år, så er Christopher måske også snart på vej over i skolesystemet.

I så fald er alle tre børn så i skolealderen. Inden vi får set os om er det handelsskole, teknisk skole og gymnasium der står foran dem. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at Patrick – Christophers storebror – vil være mekaniker, for det har han holdt fast ved i mange år nu.

Christopher driller lidt med måske at ville blive politimand, og i så fald er det muligvis en værnepligt og en spændende tid på Politiskolen. Der er mange paragraffer der skal kunnes når de skal ud i nattelivet og vide hvornår de skal anholde folk.

Uanset hvad han vælger vil han naturligvis – ligesom de andre – have vores fulde støtte til sine valg. Med sit første halvrunde tal er han godt på vej, og han er bestemt begyndt at have egne holdninger til tingene. Vi var oppe og hente kagemand ved Rådhusbageren i Slagelse, og om små 10 minutter kigger børnehaven forbi.

Stort tillykke på dagen. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.