Twitter Over Capacity

Twitter over capacity er nok en af de oftest sete beskeder når du forsøger at logge på det sociale netværk, Twitter. Vi kan konkludere, at Twitter er ramt af sin egen succes.

Du får en e-mail om at en ny person følger din Twitter-profil, og naturligt nysgerrig vil du gerne ind og tjekke om vedkommende kunne være interessant at følge også. Men så mødes du af Twitters svar på Windows’ BSD [BSD = Blue Screen of Death – fejlmeldingsvinduet i blåt].

Det kan undre, at Twitter ikke har forstået at lave en løsning der kunne modvirke dette. Enten er der noget galt med selve databasen eller også er det båndbredden. Der er noget rivende galt når hjemmesiden vedbliver med at vise fejlmeddelelsen.

Sjovt når ser vi, der møder denne skærm regelmæssigt, at de ændrer designet på deres fejlside løbende. Mon ikke energien var brugt lidt bedre på at få systemet til at virke?

De kunne jo f.eks. annoncere, at de ville optimere databasen, og så annoncere et tidsrum hvor tingene blev pillet helt ned for bagefter at komme tilbage stronger than ever… Men sådan gør de åbenbart ikke, for alting får bare lov til at gå ned fra tid til anden. Underlig strategi, for en dag får folk nok, og så forlader de simpelthen deres Twitter-profil.

En mærkelig ting at sige, vil nogle tænke. Men det er et faktum at folk på ALLE andre medier er meget konsekvente. Hvis noget ikke virker, så surfer folk videre. Twitter er et af de få steder hvor folk finder sig i den manglende funktionalitet, men jeg tør vist godt forudsige, at det ikke bliver ved med at gå.

Så strategien må være klar. Se at få tingene til at fungere, for ellers ender det med at Twitter får den kapacitet der passer når brugerne forsvinder.

Hvad synes du om denne Twitter Over Capacity skærm?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.