Giver en varm bolle kl. 02:17 lokal dansk tid

Jeg er ikke nærigt anlagt, så jeg giver en varm bolle kl. 02:17 lokal dansk tid. Har du gættet hvad der er galt med denne pludselige gæstfrihed?

Du har ganske ret: tidspunktet eksisterer slet ikke, for kl. 02:00 stiller vi urene frem til kl. 03:00. Alt mellem 02:01 til og med 02:59 er dermed sløjfet. På samme måde som vi til efteråret har to gange hvor kl. bliver 02:17, for første gang er den normale 02:17 (sommertid), og når urene kl. 03:00 bliver sat tilbage til 02:00 kommer 02:17 igen 17 minutter efter…

Er du blevet forvirret med hensyn til sommer- og vintertid, så kan du læse mere om begrebet her: http://www.dmi.dk/dmi/sommertid__saa_stiller_vi_urene_frem.

God sommer til alle — den er på vej. Nyd foråret, Påsken og at temperaturerne stiger. Det er en super tid, og altså snart kører vi nu sommertid. Ganske som havemøblerne skal tages frem, så skal urene stilles frem kl. 02:00.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.