Giver en varm bolle kl. 02:17 lokal dansk tid

Jeg er ikke nærigt anlagt, så jeg giver en varm bolle kl. 02:17 lokal dansk tid. Har du gættet hvad der er galt med denne pludselige gæstfrihed?

Du har ganske ret: tidspunktet eksisterer slet ikke, for kl. 02:00 stiller vi urene frem til kl. 03:00. Alt mellem 02:01 til og med 02:59 er dermed sløjfet. På samme måde som vi til efteråret har to gange hvor kl. bliver 02:17, for første gang er den normale 02:17 (sommertid), og når urene kl. 03:00 bliver sat tilbage til 02:00 kommer 02:17 igen 17 minutter efter…

Er du blevet forvirret med hensyn til sommer- og vintertid, så kan du læse mere om begrebet her: http://www.dmi.dk/dmi/sommertid__saa_stiller_vi_urene_frem.

God sommer til alle — den er på vej. Nyd foråret, Påsken og at temperaturerne stiger. Det er en super tid, og altså snart kører vi nu sommertid. Ganske som havemøblerne skal tages frem, så skal urene stilles frem kl. 02:00.

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.