Hvad er den ENE ting du HELST vil ændre?

Tænk dig godt om i dag, og prøv at overveje: hvad er den ENE ting du HELST vil ændre? Er der noget HELT SPECIELT som du meget gerne ville ændre?

Noget politisk?
Noget personligt?
Noget i dine relationer med andre?
Noget globalt?

Hvad er det, som du føler er ALLERMEST VIGTIGT for dig at få ændret?

For nogle er det måske deres ægteskab, for andre er det deres økonomi, for andre er det helbredet. Men hvor vigtige ER disse ting at ændre for dig? Hvis de er vigtige nok, så kom dog i gang.

Jeg er i gang med en bog som beskriver Kaizen-princippet, og ideen er, at hvis din forandring bare går en lille smule i den rigtige retning så er du på rette kurs. Du behøver ikke tage superstore skridt, såsom en kold tyrker hvis det er rygning. Tværtimod er den RIGTIGE KURS og den rigtige indsats den vigtigste, uanset hvor lille et skridt du tager i dag.

Hvis du har som mål at tabe 50 kilo tager det naturligvis en del år hvis du kun taber et par gram om dagen. Men i princippet er det bedre at tabe 100 gram på en måned, og fortsætte “kampen” end at blive desillusioneret over en smule stilstand og opgive hele projektet.

Mange vægttab sker nemlig i ryk, og som komikeren Henrik Bruhn har været inde på i sin beskrivelse af Naturlig Slankekur (som er hentet efter vægttabet i forbindelse med Comedy Kuren).

Du må ikke begå samme fejl som jeg før har gjort. Engang var jeg i gang med at skrive en bog om rygestop. Da jeg så en anden bog om emnet til 25,- i Netto tænkte jeg: “Umuligt at sælge endnu en bog om emnet”.

“Tænk dig dog om, Henrik!” har jeg bagefter tænkt. Hvor mange kogebøger udkommer der ikke hvert eneste år? Det er jo bestemt ikke kun Jamie Oliver, Gordon Ramsay eller slankemad med Lene Hansson der sælger. ALLE kogebøger sælger, selvom der findes dusinvis af dem…

Så det handler om at STARTE processen i den rigtige retning, og hvis du har noget du VIRKELIG brænder for, så kom dog i gang med dit projekt. I dag KAN blive en ny dag, hvis du husker at bruge din passion til at bevæge dig i r

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.