Planlægning af ferie

I 2009 var regeringen ikke i tvivl. Hvis nogen planlagde ferier uden for almindelig skoleferie skulle det have konsekvenser. Der blev talt om at skære i børnepengene, og flere andre ideer var i spil. Selvom det ikke blev sagt helt så direkte, så var der her tale om et anti-muslimsk udspil.

Den slags har vi set en del af siden VKO-regeringen kom til magten. Det var et “kæmpe” problem som der nu skulle fokus på.

Så kom årsskiftet. Nu er det regeringens egen leder, statsminister Lars Løkke Rasmussen der VÆLGER at tage med sin kone og børn på Tenerife, og nu er det pludseligt småligt at holde regeringen fast på dens egen holdning?

Jeg forstår ganske vel statsministerens ønske om at tilbringe en ferie sammen med sin hustru. Det er ikke dét som er det egentlige problem. Problemet ligger i den dobbeltmoral der ligger bagved.

Det sjove er nemlig at der er flere brancher hvor folk må vige pladsen for at alle kan komme til i industriferien. Hvis du arbejder i teams hvor der ikke bare kan lukkes helt ned, så ER det nødvendigt at forhandle med sin skole om vilkårene for evt. at holde ferie uden for almindelig ferietid. Det lader sig, naturligvis, nemmere gøre på de tidlige klassetrin, men det er da ikke nogen automatik at man nødvendigvis FÅR lov til at tage sine børn ud i f.eks. to uger i maj eller september, vel?

Altså handler det om, at når en regering gerne vil stille krav til ANDRE må de også leve op til de samme krav selv. Alt den dobbeltmoral er til absolut skade for regeringen, og det må være klar for enhver, at vi trænger til en ny regering…

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.