Så starter måned 2 — Februar

Nu er årets første måned, januar, et overstået kapitel. Så starter måned 2, nemlig februar. Mens vi fryser som ispinde når vi bevæger snuden uden for døren, så kan vi alligevel konstatere lyspunkter. Dagene ER blevet længere, og der HAR været en del sol her i det nye år.

Det eneste vi blot ikke har mærket særlig meget til er den globale opvarmning. Lige nu kunne vi ellers godt bruge et løft i temperaturerne på bare 10-15 grader. Så lå vi da i det mindste over frysepunktet, og så kunne en del af isen og sneen begynde at smelte.

Med de mængder sne der allerede er faldet, så bliver det en udfordring hvis vejrskiftet bliver alt for pludseligt fra minus- til plusgrader. Kloakkerne skal nemlig håndtere en hel del vand når der pludselig tør så meget sne.

Men foreløbig kan vi i hvert fald glæde os over det nye årti er skudt godt ind, og at vi alle tager udfordringerne med det kolde vejr med løftet pande.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.