Passerede 194000 i forgårs

I forgårs passerede vores Suzuki Baleno de 194000 kilometer. Det er en sjov fornemmelse når vi har ejet bilen siden de godt 167.000 kilometer at se hvordan kilometrene bare tygges fint og elegant i al slags vejr.

Hvor jeg tidligere var en smule træt af f.eks. Toyotaens (Corolla DX sedan – 1.3) lidt træge acceleration må jeg sige, at Suzuki overrasker ved at være en del rappere. Ikke at det derved kan måle sig med VW Passats 1.8 motor når der kun er en 1.6 i Suzukien, men alt taget i betragtning, særligt benzinøkonomien, så er det blevet langt sjovere at køre.

Intet er så sjovt som at køre Volvo, dog. Vi kigger stadig med forelskede blikke efter en Volvo stationcar – og har faktisk kig på én tæt ved bopælen. Det ligner en Volvo 850. Forhandleren havde en arrig schæfer stående da vi kørte forbi, og den vovse ville vi ikke lige tage chancer med.

Så hellere vente til forhandleren får tid, ikke sandt? 🙂

Anyway, det er sjovt at konstatere hvor mange følelser vi lægger i vore biler. Jeg kan forestille mig, at det ikke var specielt sjovt at være Saab-ejer mens fremtiden så endog meget usikker ud. Nyheden om at hollandske Spyker overtager dem har nok givet ro i lejren blandt ejerne.

Intet er så vanvittigt som det at man pludselig går fra stabil bilejer til at skulle specialimportere sine reservedele. Jeg så det på vistnok Discovery hvor desperate amerikanere var helt ude af den, fordi de netop havde kørt i årtier i deres Saabs, og derved var usikre over hvad der nu ville komme til at ske.

Det var egentlig forbavsende, at der ikke kom et ægteskab mellem Volvo og Saab, men der har nok været smarte marketingfolk som har talt imod det. Konkurrence inden for sit eget segment osv. Så kan menigmand jo næppe være med når først eksperterne har talt.

Vi når nok snart de 195.000, og så vil det være sjovt at tænke over vi bevæger os støt og rolig frem imod de 200.000 kilometer på uret. 🙂


I dag fik vi så fastnet, internet og bredbånds-tv igen. Det var min fejl at jeg ringede og meldte flytning for sent, faktisk dagen før. Men det er kommet på plads, så nu skulle der komme e-mail svar hurtigere igen.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.