Stort tillykke til Natacha

Stort tillykke til Natacha, som i dag rykker op på de 8 år. Det er saftsuseme gået stærkt. Hendes to brødre vokser også med lynets hast. Patrick bliver 7 i år, og Christopher bliver i april hele 5 år.

Hvordan kan tingene dog gå så stærkt? Vi undrer os engang imellem. Natacha har snart været i skole i et år, og Patrick starter på Ruds Vedby skole allerede på mandag. Den børnehave han var i har han været i næsten 5 år….

Der er gamle ting der stopper, og nye ting der begynder for hvert nyt alderstrin, men alligevel er det dog ganske fascinerende hvor meget der sker på så ganske kort tid…

I dag er det samtidig flyttedag, men Natacha tager det pænt. Hun synes faktisk det er lidt spændende, at hun nu får sit helt eget pigeværelse med en farve på væggene som hun har valgt helt alene. Den lyslilla kulør skal nok give fantasi til sjove ting hvor hun selv kan sætte endnu mere præg på tingene.

Inden vi ser os om, så er hun i teenage-årene, og det forbavser stadig en smule. Men i hvert fald skal der lyde et kæmpe stort tillykke på dagen. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.