Oprydning i RSS-feeds

Som med al anden oprydning op til den snarlige flytning, så valgte jeg også i dag at rydde op i min Thunderbird e-mail klient. Der var mange RSS-feeds som blev tyndet voldsomt ud. En del blogs var det rene vrøvl, og det vakte også til eftertanke i flere tilfælde.

Faktisk også et par afmeldinger. Det fik mig til at tænke på din egen blogning. Husker du at bibringe VÆRDI når du skriver, eller sker det også, at du engang imellem bare vrøvler derudaf? Det bør du undgå.

Hellere skrive når du føler dig motiveret, og når du har noget vigtigt at sige. Hvis der bare kommer ligegyldige ting i folks RSS-feeds, så løber du samme risiko som jeg lige skitserede ovenfor.

Folk har nemlig travlt, og de vil meget gerne have information de kan bruge. Ligegyldigheder har mange altså ikke tid til, og derfor er det bedre at spare krudtet til en anden dag, hvor du har noget vigtigere at fortælle.

Det er nemlig en STOR fejl, at nogle bloggere slår så meget på den regelmæssige blogning, at nogle dermed får den opfattelse at de bare skal køre derudaf.

Så jeg håber med dette indlæg at have startet din uge på en god måde. Skriv når du har noget vigtigt at sige, og glæd dig ved, at folk gemmer de værdifulde artikler i deres RSS-læsere.

Alle ønskes en rigtig god uge. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.