Hvilken blog-software er bedst?

For min egen del er jeg ikke i tvivl når jeg får spørgsmålet: Hvilken blog-software er bedst? Jeg svarer nemlig straks WordPress. Det er der flere grunde til:

  • Du kan få mange temaer til WordPress, der gør din blog personlig
  • Du kan finde mange gratis tilføjelser der optimerer WordPress
  • Det er dejligt nemt og brugervenligt at bruge WordPress


Du kan få mange temaer til WordPress, der gør din blog personlig
Faktisk kan du prøve en Google-søgning efter themes WordPress, og du vil se rigtig mange muligheder for at gøre din blog personlig. Der er rigtig mange forskellige temaer, og hvis du tjekker betingelserne for det tema du ønsker kan du i mange tilfælde få lov til at lave yderligere tilpasning. Det kunne jo være du gerne lige ville have den røde farve lidt lysere på overskrifterne, og det kan altsammen klares i ren CSS.

Super nemt at oprette og vedligeholde, og det er jo ret vigtigt når det er indholdet du gerne vil koncentrere dig om, ikke sandt?

Du kan finde mange gratis tilføjelser der optimerer WordPress
Når det gælder tilføjelser er WordPress ligeledes eminent. Uanset om det handler om widgets (de små hjælpeprogrammer du ofte ser i menubjælken) eller integration mellem din blog og Twitter, så kan alt findes online. Mange af disse tilføjelser er ganske gratis, og det er jo heller ikke så tosset.

Det er dejligt nemt og brugervenligt at bruge WordPress
WordPress er lige så nemt at bruge som almindelig tekstbehandling, og det er ganske fortræffeligt, for når du har et budskab er det ikke kodning og andre ting du ønsker at gå i gang med. Du har et budskab der skal ud, og jo mere brugervenligt dette kan ske, jo mere har programmørerne bag systemet gjort deres arbejde ordentligt.

Hvis du selv har fået blod på at komme godt i gang med at blogge kan video-serien WordPress Unleashed måske lige være noget for dig. Serien koster kun 47$ (cirka 200,-), og det er yderst godt til at komme rigtig godt i gang med at blogge.

God arbejdslyst.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.