Årets julekalender

Årets julekalender er lige kommet online, og du finder den lige her: https://www.blunck.dk/julekalenderen-for-alle/.

Jeg håber I alle vil nyde denne julekalender, som er første gang jeg ligefrem laver en julekalender online. Dette år synes jeg nemlig gerne, at jeg med årets julekalender vil medvirke til at skabe lidt mere sjov i gaden i en mørk tid. Når vi kommer hen imod slutningen af måneden, kan vi glæde os over, at det IGEN begynder at gå den rigtige vej — at dagene bliver længere…

I år var den første nattefrost kilde til ulykker. Forbavsende at vi hvert eneste år har det problem at vi ikke kan genkende frost. Selvom de samme råd gives år efter år, så er der stadig folk der venter med vinterdæk til EFTER det kan gå galt, eller som overvurderer egne køreevner, og skal udsætte sig selv (og andre) for fare.

Man skal nemlig ikke glemme, at folk er dygtige til at overhale, men når de pludselig mangler plads i sådan en hasarderet overhaling, så stjæler de gerne din standselængde ved at køre lige ind foran dig. Den slags har man ikke fokus på i forhold til klippekortet, men det skal nok komme efterhånden som ulykkestallene en dag bliver studeret ordentligt.

Hele vores kultur i vore biler lugter langt hen ad vejen af “her bestemmer JEG!”, og så er folk fuldkommen ligeglade med andres liv og førlighed. Bare DE kan få DERES vilje så er alt i orden.

I dét perspektiv synes jeg årets julekalender skal være et fristed. Uden brok, og uden negativitet. Et forsøg på at gøre den kolde decembermåned bare en smule sjovere. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.