Vi flytter snart

Vi flytter snart fra træhuset her ved jernbanen i Dianalund. Vi flytter til et charmerende gårdhavehus fem-seks kilometer herfra. Det bliver lækkert, også selvom det kommer til at ske på Natachas fødselsdag.

Hun og hendes brødre er glade for vi slipper for den nuværende udlejer. Det er der mange gode grunde til. En af dem er vejrtrækningen. Det er nemlig ganske forbavsende hvor lidt man gør for at føre tilsyn med udlejere. Giver de en sang fra de varme lande om hvad der vil blive etableret (langt ude i fremtiden), så standser man tilsynet, og forstår da slet ikke, at det er rent spil for galleriet.

Forbud mod udlejning
Jeg forstår godt de byrådskandidater som vil gøre mere ved disse tilsyn. Flere udlejere er præcis så kolde at udtrykket “bolighaj” synes at passe bedst. De køber hvad som helst – evt. på tvangsauktioner – hvorefter de bruger afskrivninger til at nedbringe skattebilletten, så de får inddækket tabet ved overbud. Dette beskrev jeg i artiklen “Skattespekulation” den 9. januar her på bloggen.

Siden er der ikke sket ret meget. Kontrolmuligheden bliver ikke brugt, også selvom Skat kunne hente ganske mange penge ind ved at føre en langt bedre kontrol med grundlaget for afskrivningerne. Men det må der gøres noget ved, når vi får en ny regering.

Super chance for at rydde op!
Det er i øvrigt en super chance for at få ryddet godt op, så et eller andet sted er det nærmest en dobbelt gevinst. Nu får vi både orden og overblik og et nyt sted at bo.

Kan det blive bedre? Nej, vel? 🙂
About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.