Dianalund var IKKE på vej under administration

Når viceborgmester Michael Jensen (A) fejlagtigt på TV2 Øst onsdag (4.11.09) citeres for at påstå, at Dianalund – som Stenlille – var på vej under administration før sammenfletningen med Sorø, så må jeg helt klart afvise denne fejlagtige påstand.

Tværtimod var Dianalund på forkert økonomisk kurs indtil de Konservatives Per Hovmand fik borgnesterkæden. En løgn bliver ikke mere rigtig ved enten at blive gentaget tilpas ofte (eller sagt for åben skærm), og derfor er det da dejligt at viceborgmesteren afslører sin holdning til Dianalunds borgere. Vi kan så kun erindre Sorø om, at hvis den nuværende situation kunne forudses dengang, så burde Per Hovmand nok have søgt mod Kalundborg dengang der skulle vælges partnere.

Man ser nemlig ikke den samme desavouering af de små kommuner (Høng og Gørlev) fra Kalundborgs side som man altså nu kan se hos socialdemokraterne i Sorø. Hvordan efterspillet bliver kan vi kun gisne om, men jeg er glad for jeg selv rykkede mit medlemskab i Socialdemokratiet til Kalundborg. Jeg vil i hvert fald ikke medvirke til at fremme en løgn. Sådan behandler man ganske enkelt ikke sine politiske modstandere.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.