Endelig har Apple erkendt fejlen

Det var yderst interessant at læse artiklen “Er Apple verdens dårligste computerproducent?” på CRN, fordi det nu ser ud til, at Apple endelig erkender fejlen med deres notebooks der skaller af i nederste højre hjørne.

Der står følgende i artiklen:

Selv om det i årevis har været almindelig kendt, at Apples design-ikon, den hvide Macbook, har en fejl, der gør at kabinettet flækker i nederste højre hjørne, så tog det flere år, før Apple erkendte problemet. Først i april i år blev et memo sendt rundt til supportmedarbejderne om, at Macbooks med fejlen skulle erstattes, uanset om garantien var udløbet. Medarbejderne skal dog først undersøge, om fejlen nu også er Apples.

Når jeg selv har haft problemet, så er det glædeligt at Apple endelig erkender fejlen. Mindre glædeligt er dog det mønster som viser sig. En rigtig god veninde i det franske fik f.eks. ikke erkendt den fejl hvor varmen fremgav nogle grimme mærker på hendes iPod. Sådan kunne man fortsætte.

Produkterne fra Apple burde spille. Prisen er til det, og produktet bør have en avance som gør, at man sagtens kunne stramme op på produktionskvaliteten. Uden at miste penge. Faktisk kan fadæserne blive så voldsomme, at selv de største Mac-entusiaster bliver trætte af kampen. Der skal ikke ret meget til, hvilket de fleste som har fulgt EDB-historien vil vide. Store spillere i dag er ude i morgen, og små opkomlinge i dag er på få år kæmpe koncerner…

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.