Jæger-bogen — farcen fortsætter

Jeg har lige udgivet artiklen “Jæger-bogen på 50 sprog” som du sikkert gerne vil læse ovre på min politiske blog. Den er alt andet end de officielle tekster du finder i landets aviser. Kort og præcist opridses hvad der EGENTLIG var formålet med den politiske dom fra Byretten, som nu totalt overses af den samlede danske presse.

Når der mandag skal snakkes mellem Forsvarsministeren og Forsvarschefen, så er der dømt spændende punkter på programmet. Der kunne tilføjes mange spændende spørgsmål.

  • Hvorfor tog Forsvaret ikke imod tilbuddet om at gennemgå bogen FØR den blev udgivet? Forsvaret ventede, og kunne have undgået en meget pinlig sag om brud på Genève-konventionen hvis dette var blevet censureret bort. Næppe ret mange ville prøve en Grevil-sag igen, så dette var nok blot blevet udraderet med sort, hvis endelig forsvaret ville skjule det…
  • Hvorfor overlever en informationschef at begå misinformation? Der indledes auditør-afhøringer i håbet om at sagen derved “går i sig selv” i stedet for at tage konsekvensen, som kunne være endt i en sag der var endnu værre end karikatur-sagen, hvis det havde opildnet sindene med den misinformation man tydeligvis havde gang i…
  • Hvorfor freder Dansk Folkepartis pressechef forsvarsministeren? Hvorfor drages politiker-kollegers anderledes syn på sagen i tvivl alene fordi de ikke er helt enige? Med andre ord: er partiet klar over, at der ville ske et systemskifte ved et valg nu?

Der kunne sagtens stilles mange flere spørgsmål, men ovennævnte er vist meget gode eksempler på skandalens omfang… Det bliver en spændende uge i dansk politik. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.