Legoland

Ungerne havde en klar dom om Legoland. Det var okay med de ting de selv kunne deltage i, men det var ingen Parc Asterix. Patrick er, som alle der kender ham ved, bidt af en gal bil. Desværre skulle man være mellem 7 og 13 for at være med til at få kørekort. Datteren er i målgruppen, men synes jo det kunne være sjovere når hun næste år kan tage i hvert fald sin ene lillebror med ind på banen…

Intet galt med regler. Grænsen skal naturligvis sættes et sted. Fair nok.

Dét som til gengæld gik op for os var, at ungerne – ret naturligt – sammenlignede Legoland med Parc Asterix i Frankrig. De kedede sig, og det undrede os. Til gengæld viste det sig, at de gerne ville lege med Lego-klodser for det ene sted var der tre “hjørner” med plader til Lego-bygning, og dét faldt i deres smag. Men park-aktiviteterne havde lange køer og meget lidt “gangplads”. Ret synd, faktisk for nye underholdningsparker bruger langt mere plads, og det kan godt gå hen og blive alvorlig konkurrence i fremtiden.

For vores del hørte vi en kvinde tale om, at Djurs Sommerland var sjovere. Det er skrevet bag øret… 🙂

Der skal til gengæld lyde STOR ROS til familie buffet’en. Vi sluttede af med spisning nær indgangen, og det var super genialt. Børnene havde deres egen buffet, og de var gode til at spise helt op for nu kunne de helt selv vælge hvad de havde lyst til. For vores del skal der også lyde stor ros til afslutningen. Soft ice er dejligt frisk, og det hele administreres af høfligt personale som er dygtige til at fylde op.
Pizza-delen var det eneste som endte med at være som pap. Men det kan man jo bare holde sig fra. Der er rigeligt af resten til at gøre det hele sjovt, og værd at besøge.

Du kan læse mere om alle de omtalte steder herfra:

God fornøjelse når du besøger disse parker.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.