Artikel nr. 477

Al statistik er sjov, når det håndteres rigtigt, og i dette tilfælde er dette artikel nr. 477 siden jeg i august 2006 (for 3 år siden) startede denne blog.

Mange emner har været behandlet. Da der kom lidt for mange indlæg om politik bestemte jeg mig for at rykke dén del over på sin helt egen blog — til glæde for de fleste, som ikke helt nyder samme interesse for samfundsforhold, som jeg selv gør.

Det er jo også fair nok. I september behandlede jeg nemlig “nicher” på Tjenfritid-bloggen, og i dét tilfælde fik jeg præsenteret hele 23 forskellige niche-ideer for læserne. To af emnerne fik tre mennesker i gang, og det er altid glædeligt at høre om. Når noget af det jeg skriver kan RYKKE lidt ved status quo så er meget nået… 🙂

På bloggen “Tjen penge i din fritid” var det lidt af en rekord. Jeg fik skrevet hele månedens indhold på to-tre aftener ved hjælp af Schedule-funktionen i WordPress. [Hvis du gerne vil vide mere om WordPress, hvis du selv skal i gang med at blogge, vil jeg anbefale WordPress Unleashed hvor du med et dusin videoer bliver introduceret for alt det du kan med WordPress]

Det at have skrevet en del artikler i forvejen gjorde det dejligt nemt at holde ferie i Frankrig, som beskrevet i fire artikler her på bloggen, uden at skulle tænke på at skulle skrive på bloggen. Nogle af artiklerne her på bloggen var også skrevet på forhånd, og i den forbindelse håber jeg at jeg har kunne holde artiklerne om emner som ikke ligefrem krævede redigering i sidste øjeblik.

Med denne artikel følger et mini-jubilæum. Bloggen har passeret de 30.000 læsninger via RSS. Over 2.500 hentninger pr. måned. Med andre ord er der næsten 100 der dagligt følger bloggen. Jeg er meget glad for ALLE læserne, og jeg håber ikke I holder jer tilbage fra at skrive kommentarer. Der har været næsten 230 kommentarer her på bloggen, så da ca. halvdelen er svar er der lidt over 100 forskellige kommentarer fra jer, som læser bloggen. Det er MEGET værdsat. Hver gang nogen kommer med en tilbagemelding har jeg en chance for at forbedre min skrivning. Enten fordi jeg hopper for hurtigt henover noget eller dvæler for meget ved én ting mens nogle vil høre om andre ting.

Altsammen en stor fornøjelse. Jeg vil gerne sige jer alle en stor tak for at I læser bloggen. Hold endelig fast. I ønskes alle en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.