Tour de France er for RIGTIGE mænd

Der er ingen tvivl om, at Tour de France er for rigtige mænd. Magen til barske bakker, bjerge og landskaber skal man sandelig lede længe efter. En sommerdag med 31-33 grader i SKYGGEN er vist rigeligt til at påkalde sig fremmedlegemer i panden.

Når folk derfor ganske ofte ser touren med en nærmest overlegen holdning, så bør de huske, at stigningerne i bjergterræn er VOLDSOMME. Vi taler med lethed om 16% stigninger (eller mere) på udvalgte strækninger, og det er altså nok til at selv livlige biler i danske omgivelser får problemer når de kommer ned til det franske. Det kan derfor godt anbefales, at vælge sit bilmærke med omhu, og gerne en model som sejtrækker. Du kan få brug for det på de pludselige stigninger, som bagefter garneres med spændende sving m.v.

Så nu har du lidt supplerende info næste gang du ser Tour de France.

Alle læserne ønskes en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.