Kritik af Bush?

Jeg ved ikke hvor mange der bemærkede det, men da statsministeren blev interviewet efter en mindre del af den kommende store klimakonference forleden udtalte han en bemærkning som KUNNE tolkes som kritik af den tidigere administration i USA.

Hvorvidt Anders Fogh herefter lavede et telefonopkald med en reprimande er et spændende spørgsmål, men vi kan næsten kun gisne om hvordan det måtte gyse i den fhv. statsministers ører at høre dén bemærkning…

Jeg blev i hvert fald vækket da jeg hørte interviewet, for jeg skulle lige tænke: “Sagde han VIRKELIG dét?”

Politik bliver i hvert fald sjovere i agurketiden når der kommer sådan nogle pludselige indfald… 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.