To Lotto-gevinster

Det var ganske opmuntrende at prøve noget nyt, nemlig hele to Lotto-gevinster i samme uge. Jeg erkender, at det kun var de mindste præmier (på tilsammen 76,-), men alligevel er det en smule sjovt at opleve to gevinster inden for en uge. Heldet følger de tossede, så måske er det et lille tegn…. Who knows? 🙂

Faktisk er det ganske morsomt hvordan vi mennesker reagerer for når mailen kommer med informationen “Du har vundet”, så er det første vi kigger på beløbet. Måske en snert af håbet om, at der en dag stod at gevinsten var på et par millioner, men samtidig også spændingen ved tanken om at det er lykkedes.

Indtjening uden arbejde har ALTID tiltrukket mennesket, og der er faktisk mange muligheder for at tjene og vinde penge, men sjældent uden en eller anden form for indsats. Uanset om det være sig penge (for at kunne spille Lotto) eller tid (for at skrive indlæg) eller energi (ved at gå på arbejde), så er der aldrig noget der er helt GRATIS. Det må blot erkendes, og derefter er det op til hver især iblandt os at sikre, at vi får den rigtige værdi retur for den indsats vi lægger i tingene.

Har du også prøvet to Lotto-gevinster i samme uge? Skriv gerne en kommentar. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.