Podcasterprisen 2009

Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen: Jeg mener, at Martin Thorborg fortjener Pocasterprisen 2009 for sit show “Thorborgs Talkshow” hvor han øser ud med glimrende svar på de spørgsmål folk ringer ind til ham. Han har allerede nu lavet hele 43 afsnit, og der er stor søgning på dette show — både på hjemmesiden http://thorborg.tv, men også via iTunes og RSS-feed.

Her er min videohilsen i den forbindelse:



Produceret direkte i iMovie på min MacBook. Teksterne er tilføjet direkte på Youtube for at gøre det nemmere at huske links til både selve talkshowet, men også selve Podcasterprisen. Du kan nå at stemme indtil den 5. juni direkte herfra: http://www.podcasterprisen.dk.

Det er vigtigt at iværksættere nu til dags kan få direkte svar på de spørgsmål de har, og Martin fortjener stor ros for sin velvilje for det danske iværksættermiljø — også gennem det velkendte Amino.

Husk at give din stemme og vær med til at bestemme hvem der skal have Podcasterprisen 2009.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.