Podcasterprisen 2009

Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen: Jeg mener, at Martin Thorborg fortjener Pocasterprisen 2009 for sit show “Thorborgs Talkshow” hvor han øser ud med glimrende svar på de spørgsmål folk ringer ind til ham. Han har allerede nu lavet hele 43 afsnit, og der er stor søgning på dette show — både på hjemmesiden http://thorborg.tv, men også via iTunes og RSS-feed.

Her er min videohilsen i den forbindelse:Produceret direkte i iMovie på min MacBook. Teksterne er tilføjet direkte på Youtube for at gøre det nemmere at huske links til både selve talkshowet, men også selve Podcasterprisen. Du kan nå at stemme indtil den 5. juni direkte herfra: http://www.podcasterprisen.dk.

Det er vigtigt at iværksættere nu til dags kan få direkte svar på de spørgsmål de har, og Martin fortjener stor ros for sin velvilje for det danske iværksættermiljø — også gennem det velkendte Amino.

Husk at give din stemme og vær med til at bestemme hvem der skal have Podcasterprisen 2009.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.