Verdens ældste blogger er død

Det som regnes som verdens ældste blogger må være María Amelia López som havde denne blog: http://amis95.blogspot.com/ som hun startede som 95-årig. Hun blev 97 år gammel. Politiken online beskrev hende i artiklen “Verdens ældste blogger logger af“.

Bloggen er på spansk, så jeg kan ikke bekræfte indholdet af Politikens artikel, men synes det er spændende at tænke på, at blogningen slet ikke kender nogen aldersgrænser. Det er da dybt fascinerende, at man i så høj alder kan finde adspredelse i at dele sine tanker om løst og fast igennem så mange år som Maria Amelia López således havde levet.

Da hendes blog ligger på BlogSpot.com vil den nok blive liggende en del år endnu. Det bliver spændende at se om hun kan være med til at motivere andre til også at begynde at dele deres erfaringer med folk gennem dette sjove medie. For mit eget vedkommende er det blevet til over 430 artikler her på bloggen. Mange spændende emner er blevet behandlet, og jeg håber jeg altid kan provokere til eftertanke — også i de situationer hvor du ikke nødvendigvis er enig i indholdet. Så er det bare med at skrive en kommentar…

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.