Mette konfirmeret

Heidis ældste barn, Mette, blev konfirmeret store bededag, og det var en særdeles hyggelig fest. Det er forbavsende så stærkt tingene er gået.

Jeg husker så ganske tydeligt dengang hun blev født, bl.a. fordi jeg dengang blev ramt af meningitis som både søsteren og Mette skulle behandles for da det var min nu eks-svoger som kørte mig på sygehuset. Dengang troede jeg kun det var en mindre influenza, men jeg blev klogere. Det var en meningokok meningitis, som jeg heldigvis kom mig helt over uden mén.

Når vi så opdager hvor stærkt det går for de små børn at blive unge og frække, så vækker det helt klart til eftertanke. Det er da yderst livsbekræftende når de passerer konfirmation og andre milepæle undervejs…

Stort tillykke, og tak for en god fest. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.