Maj — tiden løber

Som tiden dog løber når vi allerede kan vende til den femte side i månedskalenderen. Første trediedel af året er allerede brugt. Hvor meget har DU nået af de mål du har sat dig for året 2009? Holder du øje med dine planer så de bliver gennemført eller var det – igen i år – kun fine nytårsforsæt uden kød på?

I sidstnævnte tilfælde behøver du ikke noget nytår for at komme i gang. Om det er at skære ned på rygningen eller de lidt for “gode” madvaner, om det er at tale pænere til kæresten/manden/konen eller at fokusere bedre på sin uddannelse, alt dette KAN lade sig gøre, også selvom vi ikke nærmer os et nytår.

Prokrastinering – det at udsætte alting – gavner nemlig kun én ting: dine (u)vaner bliver mere fasttømrede jo mere du fastholder dig selv i Valdemar Atterdag-tankegangen. I morgen kommer aldrig. Du er nødt til at leve livet i nuet, i dag. Som Piet Hein udtrykte det:

“Husk at leve mens du gør det.
Husk at leve mens du tør det!”

God 1. maj! 🙂